Hej Anka,
There will be a Light festival in Norrköping, 2.12 2023- 14.1 2024. But in Norrköping it is only different artistic lights in the centre of the city, no workshops or lectures. But of course you are all very welcome to Norrköping!
Attached are quotes from the entographical documentation I did some years ago at two different allotment- gardens. I also have 10 photos, I attached only a few because thay are so big.
In May 2024 I can do a presentation, 10 minutes, with the quotes and photos either digital from Norrköping or if I have the possiblity in Gdansk.
What do you think?
I read in the newpaper Wizz have no flights to Skavsta anymore, only to Arlanda. It is a pity!
Take care and all the best
Hej Anka,
W Norrköping odbędzie się festiwal światła w dniach 2.12.2023-14.1.2024. Ale w Norrköping to tylko różne artystyczne światła w centrum miasta, bez warsztatów i wykładów. Ale oczywiście wszyscy są bardzo mile widziani w Norrköping!
W załączniku znajdują się cytaty z dokumentacji entograficznej, którą wykonałem kilka lat temu w dwóch różnych ogrodach działkowych. Mam też 10 zdjęć, załączyłem tylko kilka, ponieważ są bardzo duże.
W maju 2024 r. mogę przeprowadzić 10-minutową prezentację z cytatami i zdjęciami w formie cyfrowej z Norrköping lub, jeśli będę miał taką możliwość, w Gdańsku.
Co o tym sądzisz?
Przeczytałem w gazecie, że Wizz nie ma już lotów do Skavsta, tylko do Arlandy. Szkoda!
Trzymaj się i wszystkiego najlepszego